Wij hebben een uniek businessmodel, waarbij de bewoners en de belegger optimaal bediend worden.

Door de nauwe samenwerking met Broeder en Zuster Zorg (“BeZZ”) is Broeder en Zuster Home (“BeZH”) in staat de overheadkosten van de (overgenomen of nieuw te starten) onderneming drastisch te verlagen, waardoor de onderneming winstgevender wordt.

Door de infrastructuur van BeZZ kunnen wij effectiever en efficiënter voldoen aan alle en steeds meer complexere verplichtingen die door de overheid (ook gemeente) worden gesteld.

De kans dat zorgverzekeraars nog zullen samenwerken met niet solvabele zorgaanbieders zal snel verminderen. Dus de kans dat deze zorgondernemingen out of business gaan wordt steeds groter en BeZH biedt daarvoor oplossingen.

Businessmodel

DEELNEMERS KUNNEN PARTICIPEREN IN ONDERSTAANDE WOONVORMEN

Eigen woning
verblijven of
aanpassen

Landelijk
wonen

Boerderij
variant

Randstad

Appartementen

Woontorens

Groepswoningen /
CPO’s

Broeder en Zuster Home

Met name de kleinschalige projecten zijn erg interessant voor verschillende locaties door heel Nederland.
Bovenstaande modellen kunnen zowel in de publieke als voor de private sector gelden.

Belegger:
Bent u een belegger en heeft u interesse, neem dan contact met ons op 088-220 60 70 of mail ons marketing@broederenzusterhome.nl of vul het contactformulier in.

Client:
Bent u geïnteresseerd in een woning of wilt u als een groep een eigen woonomgeving creëren, dan kunnen wij u hier verder bij helpen. Neem dan contact met ons op 088-220 60 70 of mail ons marketing@broederenzusterhome.nl of vul het contactformulier in.

Voor beide groepen zijn een presentatie en exploitatiemodellen beschikbaar.

U kunt een interessante rendement maken!